Even voorstellen

 
Wie zijn wij?
 
Wij zijn een professionele Nederlandse organisatie die erg klantgericht en flexibel is. De oprichtingsdatum is 5 maart 2012.

Onze oprichters Jan Smeets en Rien Buunk zijn bijna 35 jaar werkzaam in de gemeentelijke dienstverlening en hebben hun krachten gebundeld, om hiermee te voldoen aan de stijgende vraag naar gekwalificeerde vakmensen op het terrein van Burger-Publiekszaken, kennisbanken en opleidingsinstituten. Hun lange staat van dienst is bij verschillende vaste gemeenten en bureaus, o.a. Bloemendaal, Naarden, Gouda, Renkum, Wisch, Gorssel, Waddinxveen, Segment, Bobeldijck en het GBA Projektbureau.  En verder bij ruim 100 tijdelijke gemeenten, zoals: Leiden, Leeuwarden, Neder-Betuwe, Abcoude, Bernheze, Steenwijkerland, Nijmegen, Middelburg, Sint Maarten, Vlagtwedde, Schinnen en Goedereede.
 
 
Gekwalificeerde vakmensen die met hun brede kennis, ervaring en enthousiasme voor het vakgebied, gezonde inzet hebben u als organisatie te ondersteunen en te helpen. SB Overheidsadvies en Detachering streeft ernaar om ook voor u als hofleverancier te mogen werken.
 
SBOD is vaktechnisch en professioneel gelijkwaardig aan de nationale topspelers, maar heeft wel de flexibiliteit en klantgerichtheid van een kleine organisatie. Wij staan voor de juiste kwaliteit, goede en betrouwbare service, klant gerichtheid, kennis en innovatie!
 

                  
J.H.E.M (Jan) Smeets (1965)                     M.A. (Rien) Buunk (1961)

Werk telefoon: (06) 57334755                           Werk telefoon: (06) 57328662

Jan Smeets en Rien Buunk zijn adviseurs en medeoprichters bij SB Overheidsadvies en Detachering. Jan en Rien hebben samen meer dan 60 jaar ervaring binnen het vakgebied Publieksdienstverlening (Burger- Publiekszaken) en zijn beiden betrokken bij alle mogelijke projecten, adviesopdrachten en detacheringsvragen.